OPSTELLINGEN

 

Krijg direct inzicht in jouw familie- of organisatiesysteem, de plek die jij inneemt en het daarmee samenhangende onzichtbare krachtenveld waarin jij je bevindt! Neem jouw juiste plek in en laat het systeem voor jou werken i.p.v. tegen jou!
Meer info

Geen ervaring nodig

De opstellingsdagen staan open voor iedereen. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben en niets voor te bereiden. Je wordt tijdens deze dag begeleid door familie opstellers Ineke Huuksloot en Eurydice Janga.

Magische energie

Het bijzondere aan familie- of organisatieopstellingen is dat de magische energie die tijdens een opstelling ontstaat bijna niet is uit te leggen. Het werkt altijd. Let the energy work her magic!

Doorkijk in jouw leven

Ook als je geen specifieke vraag of probleem ervaart, is een opstelling een ontzettend interessante ervaring. Het geeft een doorkijk in jouw leven en geeft jouw inzichten die daar op dit moment bij passen. 

Doel: Krijg inzicht in de onderstroom die onzichtbaar invloed heeft op jou en jouw leven. Doorbreek de visieuze cirkel!

Visie: Vanuit bewustwording & inzicht in jouw familie dynamiek en onderstroom ontstaat transformatie!

VIND HET GOUD IN JOUW FAMILIE DYNAMIEK

Lukt het keer op keer niet om bepaalde situaties in jouw leven te veranderen? En, je doet keer op keer je uiterste best en toch it doesn’t work out?

Het is interessant om dan eens dieper in jouw familiesysteem en -dynamiek te duiken. Elk systeem, of het nu een familiesysteem of een ander systeem is, heeft haar eigen ongeschreven wetten en regels: de onderstroom.  

Bert Hellinger, de grondlegger van systemisch werken, heeft onderzoek gedaan naar deze onzichtbare onderstroom. De onderstroom is altijd verbonden met je familie. Het is belangrijk dat iedereen op zijn/haar eigen plek staat, dat er een balans is tussen geven en nemen en dat iedereen erbij hoort. 

Voldoet jouw familiesysteem hieraan dan werkt de onderstroom in jouw voordeel: je komt in flow en leeft jouw leven moeitelozer. Als jouw systeem hier niet aan voldoet, kun je die onzichtbare frustrende trekkinsgkracht ervaren die ervoor zorgt dat je niet goed vooruit komt.

Een familieopstelling is een manier om bepaalde gewoontes, patronen en overtuigingen binnen jouw familiesysteem zichtbaar te maken. Laat de energie haar werk doen en blokkades oplossen. 

Bij familieopstellingen ervaar je hoe het is om op jouw plek te staan in jouw systeem.  

Ook als jij op jouw werk, met collega’s, jouw manager of directie ervaart dat het niet soepel loopt, is de opstellingsdag goud waard. De organisatiedynamiek, – cultuur en jouw plek daarin draagt bij aan de resultaten die jij levert. Kies je ervoor om een werkgerelateerde vraag in te brengen dan ervaar jij hoe het is om op jouw plek te staan in de organisatie én wat dit jou oplevert. 

meer info

De waarheid maakt je eerst ellendig en daarna maakt het je vrij!

Ken jouw plek!

Neem jouw plek in! 

Laat jouw niet helpende onderstroom los!

HOE ‘WERKT’ EEN OPSTELLING?

Hoe een opstelling werkt, is niet goed in woorden uit te drukken. Het blijkt elke keer te werken. Een opstelling is een ervaring die diep doorwerkt en na lange tijd nog effect heeft. Een opstelling laat zien zien op welke thema’s jij vastzit en welke innerlijk kind thema’s onbewust nog invloed op jou hebben. Op welke gebieden ben je nog onbewust loyaal aan een patroon uit jouw systeem van herkomst? 

Soms is er een vacature in jouw systeem die je onbewust bent gaan vervullen. Het kan zijn dat je een onbestemd gevoel van verdriet ervaart of een diepe eenzaamheid die je niet goed kan verklaren.

Door een opstelling wordt de dynamiek van jouw systeem zichtbaar waardoor er heling kan ontstaan. Vaak zijn de thema’s die worden aangeraakt gerelateerd aan oude kindpijnen en overlevingsmechanismen. Deze hebben effect op jouw dagelijks leven en functioneren.

Dit loopt vaak onbewust als een rode draad door je leven. De blokkades en belemmeringen merk je ookal is de oorzaak niet zichtbaar. Een familieopstelling is geen alternatieve geneenwijze, geen therapie of quick fix voor je probleem.

Laat licht schijnen op jouw systeem en op jouw onderstroom.

Dit wil ik

OPSTELLINGEN

Livedag op:
Vrijdag 2 juni van 10:00 – 16:30 uur

Kunstwerkplaats Zwaanshoek (nabij Hoofddorp en Amsterdam)
BASIC

$37/ mo

Diet Plans

Free Beverages

Fitness Tracking

Personal Trainer

Apply Now
Opstellingendag

€ 179,-

 • Vrijdag 2 juni
 • Van 10:00 – 16:30 uur (inloop vanaf 9:30 uur)
 • Kleine groep van maximaal 16 deelnemers zodat er voor iederen persoonlijke aandacht is
 • Sta weer krachtig en energiek in jouw leven door op jouw eigen plek te gaan staan in jouw familie- of organisatiesysteem
 • Laat de negatieve effecten van jouw onderstroom los en laat de onderstroom weer voor jouw werken
Ik doe mee op 2 juni
BASIC

$37/ mo

Protein Powered Workouts

Supplements

Full Tracking

Personal Nutritionist

Apply Now

Invulling van de dag

Wij maken geen onderscheid tussen vraagstellers en representanten op deze dag. Iedereen die wil kan een eigen vraag inbrengen.

Tijdens deze dag zullen we 2 grote opstellingen (30-45 min) doen en een aantal kleinere (15-20 min). Overigens maakt het geen verschil voor de helende beweging of je een kleine of een grotere opstelling doet.
In een grote opstelling zijn alle deelnemers ook representant. In een kleine opstelling werken we met een vraagsteller en 2 tot 3 representanten. 

We werken met kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 16 deelnemers. 

 
Ik doe mee!

Wie begeleidt de dag?

Eurydice Janga

Ik heb het zo lang gedaan. Gedaan wat ‘moest’. Deels door omstandigheden waarmee ik geconfronteerd werd in mijn leven (waaronder de scheiding van mijn ouders én het onverwachte overlijden van mijn moeder toen ik 20 jaar was), deels door mijn eigen hoge verwachtingen van ‘hoe het moest’.Ik leefde naar de verwachtingen van anderen en had lang het gevoel dat ik volledig verantwoordelijk ben voor de problemen en het geluk van anderen. En daardoor stond ik altijd aan en moest ik ook altijd nog iets doen. 
Ik ging maar door en ging maar door. Mijn hoofd ging niet uit en ik was altijd bezig.

Mijn werk was druk en vroeg steeds meer. De taken en dossiers namen toe én ik wilde alles goed doen. Ik liep de ene vergadering uit en de andere in. Tijd om mijn werk goed uit te werken of af te ronden moest ik uiteindelijk zoeken. Ik was moe, prikkelbaar, ongezellig thuis en mijn energielevel was ontzettend laag. De balans was helemaal weg. Ik had een gigantische energielek. Daar moest ik wat mee.

Ik ben mij gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en hoe ik zelf de regie kon nemen voor mijn situatie. Mijn vuurtje om mensen te helpen en inspireren werd steeds meer aangewakkerd. Ik ben een NLP-opleiding gaan doen en heb mij in de jaren daarna steeds meer verdiept in hoe de mind werkt, waar de invloed van mensen zelf zit en hoe zij hun situatie kunnen veranderen. Ik ben mij gaan verdiepen in energiemanagement en werk vanuit een holistische aanpak.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat wij als mens één geheel zijn en dat alles met elkaar samenhangt: fysiek, mentaal, emotioneel, energiek en de échte connectie met jezelf en wat jouw leven zin geeft. Hierin speelt van alles een rol: je huidige situatie, je ervaringen, je familiesysteem, je overtuigingen, je omgeving. Noem het maar op.

Ik wil mijn kennis en ervaring delen. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan zoals nlp-practitioner, holistisch therapeut, systemisch werk en familieopstellingen.
Ik weet dat dat er zoveel meer mogelijk is. Vanuit de juiste energie! En, dat gun ik jou!

Dit wil ik
Dit wil ik

Ineke van Huuksloot

Zolang ik mij kan herinneren heb ik al een fascinatie voor menselijk gedrag.

Geboren als een gevoelig (enig) kind bij een vader en moeder die niet van elkaar hielden. Het werd niet gezegd en er was ook nooit ruzie. Ik heb alleen altijd geweten dat het zo was. 

Al jong besloot ik mijn gevoeligheid uit te schakelen en ben ik overgegaan op mijn ratio. Dat heeft me geholpen om weg van angst en pijn te blijven en vol voor mijn ambities te gaan.

Van mijn moeder leerde ik onafhankelijk te zijn en om mijn talenten niet te verspillen aan het huishouden. Ze was mijn levende voorbeeld van zelfstandigheid en liet mij zien dat je je nooit met een kluitje in het riet hoefde te laten sturen. 

Van mijn vader kreeg ik het voorbeeld hoe je jezelf geeft wat je nodig hebt. Door te doen wat je graag doet, ook al vindt een ander daar iets van. Ik leerde dat liefde op verschillende niveaus

kan bestaan. En dat dat niet altijd ook automatisch betekent dat je in het dagelijks leven goed met elkaar overweg kan of deel uitmaakt van elkaars leven. 

Ik wilde gezien worden door papa dus werkte ik mij een slag in de rondte. Dat gedrag leverde mij 1,5 burn-out op en een zelfdestructief eetpatroon met 20 kilo overgewicht als gevolg.

Mama had veel verdriet en deed er alles aan om dat niet te laten zien. Dus ging ik -onbewust- voor haar ‘zorgen’. Ik puberde niet en leerde stoer blijven kijken. Ook als dat pijn deed.

Mijn eigen doorbraak maakte ik dankzij een traject hypnotherapie. Ik ontdekte de kracht van het onbewuste brein en de belemmeringen van je eigen overtuigingen. Toen ging ik los en wilde er álles over weten. Inmiddels heb ik al veel gedaan aan mijn eigen innerlijk werk en dat doe ik nog steeds.  

Ik ben inmiddels gediplomeerd Hypnotherapie Masterpractitioner, gecertificeerd in Emotional Freedom Techniques, Master OERsterk coach en Systemisch opsteller.

Ben jij een ambiteuze carrièrevrouw en heb jij het lef om voor je verlangen te gaan?

Laat mij je helpen om de regie terug te pakken over je (werkende) leven. Ik leer je om weer zorgenloos door het leven te gaan met behulp van mijn bewezen NLP technieken.

Download mijn gratis e-book met daarin de 7 tips om weer te gaan stralen. Gun jezelf om voor je verlangen te gaan. 

Download gratis

What we do

Asunt in anim uis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.


imageedit_1_4585818029

Strategy

Stylish typography, loads of white space, and pixel perfect design,  karter it the ultimate theme for creatives.

Learn More ->

imageedit_3_7104888428

Execution

Every line of code crafted to perfection, optimized for super fast performance and is cross browser compatible.

Learn More ->

imageedit_5_5443835843

Analytics

We promote your brand as though it is ours and maximizing your return on investment is our top priority.

Learn More ->

Programma Opstellingendag (groep)

 • Inloop vanaf 09.30 uur.
 • We starten om 10.00 uur en gaan door tot 16.30 uur.
 • Je wordt ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Je kan kennismaken met de anderen of rustig een plekje zoeken voor jezelf. Doe waar jij zelf de meeste behoefte aan hebt. We doen vandaag niks ‘omdat het zo hoort’.
 • We starten de dag met een meditatie om heerlijk aan te komen bij jezelf en op de plek waar je bent.
 • We beginnen met de opstelingen. Wie zich geroepen voelt mag een eigen vraag inbrengen. Ben je geen vraagsteller dan kan je als representant gevraagd worden in de opstelling van een ander.
 • Tussendoor is er 45 minuten lunchpauze. Wij verzorgen een lunch met salade en brood. Mocht je andere wensen hebben dan kan je ook zelf iets meebrengen.
 • In de middag gaan we verder met opstellingen.
 • Om 16.30 uur sluiten we af en ga je verwonderd naar huis met een inspirerende ervaring rijker.
Yes ik ben erbij!

Redefining the Web

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim. An eros argumentum vel, elit diceret duo eu, quo et aliquid ornatus delicatissimi.

Page Builder

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend.

Master Slider

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend.

Hero & Parallax Sections

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend.

ipad-iphone-namo

The Ultimate Multipurpose theme

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim.Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

 • Clean Spacious Design based on modern web trends

 • Clean Spacious Design based on modern web trends

 • Drag & Drop Visual Page Builder with over 30 modules

 • More Portfolio & Gallery styles than you can imagine

LEARN MORE
Try building your site using our all powerful theme
Purchase Now
WERK ENERGIE EXPERT

Mijn naam is Eurydice en ik heb een missie. Ik wil ambitieuze hardwerkende mensen inspireren om meer uit hun leven te halen. Om werkstress los te laten en vanuit werkenergie hun dromen en doelen waar te maken. Energiek & joyfull leven en werken!

CONTACTINFORMATIE

KVK 75618540

Bezoekadres Boekweitstraat 79, Nieuw Vennep

 • 06-82946882
 • info@eury.nl
 • Volg mij
  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from Google