DIVE IN COACHING

Pak de regie terug en vind jouw professionele kompas! Dive in your system door met 1-op-1 coaching jouw (familie)patronen, overtuigingen én niet-helpende gewoontes te doorbreken. In 3 maanden maak je major moves waardoor je loslaat wat jou tegenhoudt en jouw leven weer kunt leven vanuit energie en joy!
Meer info

Werk = jouw leven

Jouw verhouding tot je werk vraagt om veranderding. Jouw werk is onderdeel van jouw leven. Daarom kijken we naar jouw werkzaamheden, relaties met collega’s en welke plek je inneemt in jouw organisatie. Maar ook in jouw leven. Jij neemt jezelf, als persoon, namelijk altijd mee. Zowel op jouw werk als in jouw privéleven.

Concreet & praktisch

In het coachtraject ontvang je concrete en praktische informatie en op maat gemaakte opdrachten. Door de opdrachten word je je bewust van jouw (onbewuste) patronen en overtuigingen waardoor jij de verandering waar je zo naar verlangt kunt inzetten. Doordat Eurydice 17 jaar ervaring heeft in het bedrijfsleven is deze kennis & ervaring onderdeel van de coaching waardoor je concreet en praktisch veranderingen kunt implementeren. 

Talentenscan

Je ontvangt een wetenschappelijke talentenscan waarmee jouw emotionele talenten (passies en drijfveren) en je rationele denkstijlen inzichtelijk worden gemaakt. Door te weten wat jouw natuurlijke talenten zijn en daar steeds meer en meer naar te gaan leven en werken, benut je jouw goud en potentieel. Daardoor heb je genoeg energie en ga je weer stralen. Je ontvangt ook jouw unieke energie analyse én kwaliteitenrapport. Deze kennis kun je inzetten voor jezelf, in omgang met anderen maar ook voor jouw werk en leven. 

Ken jezelf, weet waar je invloed ligt en benut deze effectief. Vanuit persoonlijk leiderschap laat je stress los uit jouw werk zodat je weer vanuit energie kunt werken en leven!

DIVE IN COACHING

Spanning, stress, prestatie’drang’, energielek, alle ballen in de lucht houden. Er zijn voor je ouders, je sociale leven, sport, misschien kinderen en een partner. Arrgggg! En waar ben jij dan?

Je bent ambitieus maar hebt inmiddels het gevoel dat al je tijd en energie op gaat aan jouw werk en alle andere rollen die je moet vervullen. Als je opstaat, ben je eigenlijk alweer moe en het liefst blijf je nog even liggen. Alleen, dat kan niet want er ligt zo veel om te doen.

Je wilde eigenlijk juist eerder beginnen zodat je alvast een goede kickstart had en wat zaken kon afronden voordat je alle vergaderingen in moet en telefoontjes krijgt van je collega’s.

Je mailbox loopt over, als je ’s nachts wakker wordt kun je je hoofd niet uitzetten. Automatisch denk je aan wat je nog moet doen voor je werk. En je probeert te slapen. Dat is wat nu nodig is om morgenochtend lekker te kunnen starten….

Tsja het is eigenlijk een vicieuze cirkel waar je op dit moment in zit. Je doet je best, je probeert het te doorbreken maar het lukt niet meer. Je energie is eruit. Je slaapt slecht, staat elke dag vermoeid op. Thuis ben je prikkelbaar en net iets te vaak chagrijnig. Je bent ontevreden en soms voelt het leeg. Je voelt dat je gestresst bent en dat je je energie kwijt bent. No fun at all. 

Je mist je vroegere zelf. Je energieke stralende zelf. En je weet, DAT MOET ANDERS! En, gelukkig kan het ook anders! Het is tijd voor het Dive In traject. 

Meer informatie

Vanuit de werkenergie methode neem jij de échte deep dive! Om energiek en fijn jouw werk te kunnen doen, zijn meerdere elementen relevant. Werken met energie vraagt omdat blijvende verandering en een aanpassing van jouw dagelijkse gewoontes. Daar heb jij het meest aan! Daarom doorloop je de volgende fases tijdens het traject: 

B ewustwording
I nzichten

A ctie
R egie

Bewustwording

Word bewust van jouw onbewuste patronen, overtuigingen en familiedynamiek die jou tegenhouden om vanuit jezelf en met energie te leven.

Inzicht 

Door bewust te worden van wat er speelt in jouw leven verkrijg je inzichten. Deze inzichten zijn essentieel in jouw weg naar verandering. Als je inzicht hebt, dan kun je veranderen!

Zelfkennis

Weet waardoor het jou niet lukt om je gedrag aan te passen terwijl je eigenlijk wel weet hoe het moet. Leer jezelf en je innerlijke conflicten kennen waardoor je jezelf niet meer wegcijfert.  

TERUG NAAR JOUW JOY!

Er is een antwoord waarmee je de regie op jouw werk en jouw leven terug kunt pakken. In deze wereld waarin er steeds meer verantwoordelijkheid op ons af komt, heb je namelijk twee opties: nog harder werken of terug naar jezelf. En, vandaar uit jouw leven en de rol die jouw werk daarin heeft invullen. Daarmee zeg ik niet dat het leven maakbaar is. Daarmee zeg ik wel dat je zelf mag kijken waar jouw invloed ligt en deze in mag vullen. 

Ik nodig je uit om met het Dive-In coachingtraject mee te doen. Je gaat 3 maanden lang aan de slag met het doorbreken van jouw niet-helpende patronen en overtuigingen om vandaar uit nieuwe patronen en overtuigingen op te bouwen. Die jou helpen om het leven weer te leven volgens jouw voorwaarden. Zoals jij dat graag wil. En jouw werk is daar één, van de meerdere, onderdelen van.

Roadmap
Het unieke aan dit coachingprogramma is dat het jou begeleid om de voor jou benodigde transformaties te ondergaan. Te doen wat voor jou nodig is om jouw oude niet-werkende patronen achter je te laten en te gaan leven en werken vanuit jouw energie en joy. Jij hebt straks jouw unieke roadmap!

DIVE IN COACH TRAJECT

 

1-op-1 DIVE IN kickstart

– 1 coachgesprek & 1 check-in accountability

€ 150,–

 • Vraag gratis een kennsmakingsgesprek aan

 

1-op-1 DIVE IN GOLD pilot traject

€ 750,- 

 • 3 maanden, 3 coachgesprekken en 3 check-in accountability momenten
 • 24/7 live support (reactie binnen 24 uur)
 • Na elke coachsessie een persoonlijk werkboek met informatie en op maat gemaakte opdrachten & praktische tips
 • Bonusdag – Release (SH)it and go for it! DEZE MOET DAN NAAR REXHTS
 • Vraag gratis een kennsmakingsgesprek aan

1-op-1 DIVE IN € 450

– 3 maanden, 3 coachgesprekken en 3 check-in accountability

momentenLorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

1-op-1 DIVE IN  

 € 2.147,-

 • 3 maanden, 4 coachgesprekken (inclusief gesprek over talentenpaspoort) en 3 check-up & accountability momenten
 • Na elke coachsessie een persoonlijk werkboek met informatie en op maat gemaakte opdrachten & praktische tips
 • Wetenschappelijke talentenscan die al jouw passies, drijfveren, rationele denkstijlen, kwaliteiten en energie in kaart brengt waardoor jij weer volledig kunt shinen.
 • Vraag gratis een discovery- en kennsmakingsgesprek aan zodat wij kunnen bespreken waar je tegen aanloopt en of ik jou daarin kan begeleiden
 • Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen
AANVRAGEN

To the point, resultaatgericht, liefdevol, echt. Zomaar een paar woorden die in me opkomen als ik aan Eurydice denk. Ik ben een rebel pur sang en vind het soms lastig om coaching te ontvangen. Bij Eurydice heb ik dit nog nooit gevoeld omdat zij je spiegelt door je de juiste vragen te stellen.
Zij ziet jouw potentie en zorgt ervoor met veel geduld en liefde dat je dat zelf ook gaat zien.

Ze helpt je de stappen te gaan zetten die je te zetten hebt. Ze geeft je praktische handvatten en aanrijkingen zodat je vooruit gaat. Het allerfijnste is dat ze dit doet met heel veel liefde humor en joy. Ik voel me echt gehoord en gezien.

Judith Sagi

Toen ik Eurydice voor het eerst ontmoette viel me direct iets op; haar passie en haar vuur om de wereld voor anderen mooier te maken. Beginnend op de plek waar de meeste mensen de meeste tijd doorbrengen; de werkvloer.

Eurydice is oprecht geïnteresseerd in een ieder die zij spreekt. Ze straalt een warmte en kalmte uit waardoor je je direct open durft te stellen. Vanuit deze mooie verbinding schroomt zij niet om door haar verfijnde manier van vragenstellen in een vlot tempo laagje voor laagje af te pellen.

Bij alles wat ik haar voorleg weet zij de juiste vragen te stellen waardoor ik tot nieuwe inzichten kom. Ontzettend waardevol en ik ben dankbaar voor de mooie gesprekken die wij gevoerd hebben.

Chantal Maille

Ben jij een ambiteuze carrièrevrouw en heb jij het lef om voor je verlangen te gaan?

Laat mij je helpen om de regie terug te pakken over je (werkende) leven. Ik leer je om weer zorgenloos door het leven te gaan met behulp van mijn bewezen NLP technieken.

Download mijn gratis e-book met daarin de 7 tips om weer te gaan stralen. Gun jezelf om voor je verlangen te gaan. 

Download gratis

What we do

Asunt in anim uis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.


imageedit_1_4585818029

Strategy

Stylish typography, loads of white space, and pixel perfect design,  karter it the ultimate theme for creatives.

Learn More ->

imageedit_3_7104888428

Execution

Every line of code crafted to perfection, optimized for super fast performance and is cross browser compatible.

Learn More ->

imageedit_5_5443835843

Analytics

We promote your brand as though it is ours and maximizing your return on investment is our top priority.

Learn More ->

The good life: Stress weg & energie, joy en balans terug

It’s your life! Just go for it!

Contact

The Ultimate Multipurpose theme

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim.Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

 • Clean Spacious Design based on modern web trends

 • Clean Spacious Design based on modern web trends

 • Drag & Drop Visual Page Builder with over 30 modules

 • More Portfolio & Gallery styles than you can imagine

LEARN MORE
Try building your site using our all powerful theme
Purchase Now
WERK ENERGIE EXPERT

Mijn naam is Eurydice en ik heb een missie. Ik wil ambitieuze hardwerkende mensen inspireren om meer uit hun leven te halen. Om werkstress los te laten en vanuit werkenergie hun dromen en doelen waar te maken. Energiek & joyfull leven en werken!

CONTACTINFORMATIE

KVK 75618540

Bezoekadres Boekweitstraat 79, Nieuw Vennep

 • 06-82946882
 • info@eury.nl
 • Volg mij
  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from Google